PLANIFICAREA CARIEREI - Creaza un dosar de efect - Cere sfatul expertilor - PRIMPLAN ADITIONAL
HOME | JOBURI | MESERII | ARTICOLE ANGAJARE

Continutul CD-ului este structurat in scopul intocmirii dosarului de angajare, pregatirii pentru interviu si orientarii in vederea planificarii carierei. Elaborat pe baza datelor furnizate de specialisti in domeniu CD-ul isi gaseste utilitatea si in vederea obtinerii contractelor de munca in Uniunea Europeana.
Subiectul munca la domiciliu prezentat pe larg in cadrul CD-ului iti ofera perspectivele unui substantial venit suplimentar in conditiile in care:
  - Efortul tau sa fie minim
- Sa nu necesite o investitie suplimentara
- Sa nu implice persoana ta in asumarea unor responsabilitati in afara companiei.
Continutul CD-ului pentru planificarea carierei, a fost realizat intr-un mod flexibil pentru a acoperi intreaga varietate de oportunitati legate de piata muncii astfel incat sa se muleze perfect dupa preferintele si abilitatile fiecaruia. Astfel, in cuprinsul acestuia se regasesc:

- zeci de exemple de CV-uri din toate domeniile, de diferite tipuri;
- zeci de scrisori de intentie;
- articole pregatitoare pentru interviu;
- documentatii si teste PSI;
- aplicatii privind redactarea automata a dosarului de angajare.

Pentru a intra in posesia CD-ului se completeaza formularul de inscriere continut in oferta primplan pentru munca la domiciliu cu obligativitatea de a bifa casuta corespunzatoare ofertei "PRIMPLAN ADITIONAL". Daca din orice motiv nu vei fi pe deplin satisfacut(a) de continutul cd-ului, timp de 30 de zile il poti returna companiei in ambalaj original, pentru a-ti recupera suma achitata la ridicarea lui.
 
HOME | JOBURI | MESERII | ARTICOLE ANGAJARE